Locatie en Faciliteiten

Hartje Oisterwijk

Tiliander staat midden in het hart van Oisterwijk. Aan een zijde grenst Tiliander aan het Lindeplein en de andere zijde staat tegenover station Oisterwijk.

Tiliander is een veelzijdig gebouw met vele zalen die gehuurd kunnen worden. Kijk voor het huren van een zaal op de pagina Uw Evenement. Verder wordt er veel gedaan aan cultuureducatie. Met vele dans- en muzieklessen is er voor iedereen een plekje. Neem een kijkje op de pagina Cultuureducatie en bekijk het aanbod.

Parkeren
Parkeren kan gratis aan de Spoorlaan op het parkeerterrein tussen Q-park en Joh. Lenartzstraat. Verder kan er geparkeerd worden bij Q-park, de Lind en in parkeergarage ‘Lindeplein’ onder de Tiliander.

P+R
Bij P+R, tegenover Tiliander, kan geparkeerd worden voor een tarief van €1,04 per 60 minuten of een gedeelte hiervan. Het maximale dagtarief is €6,03. Bij dit parkeerterrein kunt u 24/7 in- en uitrijden. Bij het inrijden biedt u een betaalpas aan waarmee u wilt betalen. Als u vervolgens uitrijdt biedt u deze pas opnieuw aan en hiermee betaald u automatisch. Contant betalen is niet mogelijk. Voor meer informatie klik hier.

De Lind
Op de Lind is het overdag betaald parkeren. Het betaald parkeren geldt van:
- maandag t/m donderdag: 09.00 – 18.00 uur
- vrijdag: 09.00 – 21.00 uur
- zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

Kosten:
1e kwartier: €0,20
2e, 3e en 4e kwartier: 0,50
2e uur en verder: €2,- per uur

Parkeergarage Lindeplein
Parkeergarage Lindeplein ligt onder Tiliander. Deze parkeergarage is echter niet van Tiliander, maar van Grasgroep. Mochten er problemen zijn in de parkeergarage dan dient u contact op te nemen via de intercom. U kunt hier parkeren tegen een tarief van €1,70 per 60 minuten of een gedeelte hiervan. Het maximale dagtarief is €20,-.
U kunt hier alleen met een betaalpas betalen. Betalen met contant geld is niet mogelijk.


Ga hier naar de website van Gemeente Oisterwijk


Minder validen
Tiliander houdt rekening met lichamelijke beperkingen. Bij elke voorstelling in de theaterzaal worden er op de eerste rij plekken vrijgehouden voor rolstoelen. Mocht u een rolstoelplek nodig hebben of een bepaalde plaats op de tribune nodig hebben, bel dan even naar Tiliander. De medewerkers helpen u graag aan een voor u geschikte plaats.

Gemeente Oisterwijk en Tiliander hebben aan het Lindeplein een mooie hellingbaan gerealiseerd. Hierdoor kan iedereen gemakkelijk naar Tiliander.
Via Parkeergarage Lindeplein kunt u direct met de lift naar de foyer van Tiliander en naar de eerste verdieping.

Faciliteiten slechthorenden
In de Theaterzaal wordt op dit moment ringleiding geplaatst. Deze zal zo snel mogelijk voor iedereen beschikbaar zijn.