Locatie en Faciliteiten

Hartje Oisterwijk

Tiliander staat midden in het hart van Oisterwijk. Aan een zijde grenst Tiliander aan het Lindeplein en de andere zijde staat tegenover station Oisterwijk.

Tiliander is een veelzijdig gebouw met vele zalen die gehuurd kunnen worden. Kijk voor het huren van een zaal op de pagina Verhuringen. Verder wordt er veel gedaan aan cultuureducatie. Met vele dans- en muzieklessen is er voor iedereen een plekje. Neem een kijkje op de pagina Cultuureducatie en bekijk het aanbod.

Parkeren
Parkeren kan gratis aan de Spoorlaan op het parkeerterrein tussen Q-park en Joh. Lenartzstraat. Verder kan er geparkeerd worden bij Q-park, de Lind en in parkeergarage ‘Lindeplein’ onder de Tiliander.

Q-park
Bij Q-park, tegenover Tiliander, kan geparkeerd worden voor een tarief van €0,94 per 60 minuten of een gedeelte hiervan. Het maximale dagtarief is €5,42. Bij dit parkeerterrein kunt u 24/7 in- en uitrijden. Bij het inrijden biedt u een betaalpas aan waarmee u wilt betalen. Als u vervolgens uitrijdt biedt u deze pas opnieuw aan en hiermee betaald u automatisch. Contant betalen is niet mogelijk. Voor meer informatie klik hier.

De Lind
Op de Lind is het overdag betaald parkeren. Het betaald parkeren geldt van:
- maandag t/m donderdag: 09.00 – 18.00 uur
- vrijdag: 09.00 – 21.00 uur
- zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

Hier kunt u betalen met muntgeld of betaalpas tegen een tarief van €1,80 per uur met een maximum van 2 uur.
Buiten deze uren mag u hier gratis parkeren.

Parkeergarage Lindeplein
Parkeergarage Lindeplein ligt onder Tiliander. Deze parkeergarage is echter niet van Tiliander, maar van Grasgroep. Mochten er problemen zijn in de parkeergarage dan dient u contact op te nemen via de intercom. U kunt hier parkeren tegen een tarief van €1,70 per 60 minuten of een gedeelte hiervan. Het maximale dagtarief is €20,-.
U kunt hier alleen met een betaalpas betalen. Betalen met contant geld is niet mogelijk.

Minder validen
Gemeente Oisterwijk en Tiliander zijn hard aan het werken om een mooie hellingbaan aan het Lindeplein te realiseren. Deze wordt in de komende maanden geplaatst.
Tiliander houdt rekening met lichamelijke beperkingen. Bij elke voorstelling in de theaterzaal worden er op de eerste rij plekken vrijgehouden voor rolstoelen. Mocht u een rolstoelplek nodig hebben of een bepaalde plaats op de tribune nodig hebben, bel dan even naar Tiliander. De medewerkers helpen u graag aan een voor u geschikte plaats.

Tiliander beschikt over een invaliden lift. Deze is buiten aan het Lindeplein. Helaas is deze lift regelmatig kapot. Mocht de lift kapot zijn wanneer u er gebruik van wilt maken, ga dan via een helling aan het Lindeplein de parkeergarage in. Hier is ook een lift en deze werkt wel. Onze excuses voor het ongemak.

Faciliteiten slechthorenden
In de Theaterzaal is geluidsversterking aanwezig. Het bereik van deze versterkers bestrijkt de gehele theaterzaal. U kunt een versterker lenen bij de balie. De medewerkers helpen u graag zodat u een prettige voorstelling heeft.